Dom > Kontrola kvaliteta

Hebei CBIES uvoz i izvoz trgovanje Servies co, LTD ima odjel kontrole kvalitete posebno, što je dobro obučeni profesionalni kontrola kvaliteta tima. Imamo profesionalne sposobnosti i uslugama nadmašuje proizvođača testiranja agencija. Trčimo prema standardizirani inspekcije i procesa usluge. Garantiramo uspješno obavljati svake narudžbe kupaca.


Proces kontrole kvalitete;


1. izbor proizvođača

Da biste odabrali najprikladniji proizvođača prema zahtjevima kupaca kako bi.


2.Potpisivanje ugovora i Naručivanje

Potpisati ugovor s proizvođačem nakon potvrde cijenu, navesti detalje kao što su količina, pakiranje, kvaliteta, isporuke vrijeme i tako dalje.


3. praćenje proizvodnje:

Pratiti svaki korak procesa proizvodnje i osigurati da količina, kvaliteta, pakiranje i dostava vremena su u skladu sa zahtjevima kupaca reda i relativne međunarodnim standardima.


4. kvaliteta inspekcije:

Da u potpunosti pregledati robu nakon dovršetka proizvodnje, problem izvještaj i poklon kupcu u inozemstvo. Mi bi se osiguralo da sve proizvode prema zahtjevima reda i relativne međunarodnim standardima.


5. nadzor nad utovar u luci:

Pratiti i nadgledati Učitava u kontejnerima prije otpreme robe, provjerite opet kvaliteta, količina i pakiranje udovoljava zahtjevima reda, osigurati robu bez oštećenja tokom procesa utovara kontejnera i garancija na vrijeme dostave zahtjeve reda.